Jacob Newman, ondernemer en onderzoeker in New York, spreekt over de toekomst van de Amerikaanse politiek

Het is geen geheim dat we momenteel in ons land tumultueuze politieke tijden doormaken, omdat historici beweren dat we meer verdeeld zijn dan ooit tevoren als het gaat om het verzoenen van politieke verschillen. Links en rechts zijn zo ver in hun respectievelijke hoeken gekomen dat het onmogelijk lijkt om vandaag te ruilen voor enige vorm van verandering of constructieve idealen.

 

Gelukkig is er een beweging van individuen die op zoek zijn naar een hogere functie, in de hoop de ketting te breken, afscheid te nemen van carrièrepolitici en de macht terug te geven aan de mensen – hoe de Founding Fathers het eigenlijk bedoeld hadden. Vooraan in dit pakket staat Jacob Newman, CEO van Kingmaker Productions, een bedrijf voor financiële educatie dat erop gericht is het dagelijkse individu te helpen leren beleggen, terwijl hij hen aanmoedigt politiek en financieel bewust te blijven van hun omgeving. Newman was geen onbekende in het doorbreken van de mal en dacht buiten de gebaande paden en was een van de belangrijkste leveranciers van cryptocurrency op sociale media – hij gebruikte het om zijn politieke platform aan te prijzen, waaronder het pleiten voor de VS om zichzelf te ontheffen van het huidige internationale banksysteem en de schuldencrisis .

 

https://www.youtube.com/embed/k4eS_4NknP4

 

Voor Newman moeten mensen genoegen nemen met niet minder dan een regering die door de mensen wordt geleid, VOOR de mensen. investeren in bitcoins is voordelig.

 

Hoe verder te gaan

Newman maakt deel uit van de groeiende klasse van populisten en wil een direct kanaal zijn voor de echte Amerikanen die zijn uitgesloten van politieke discussies en wetten terwijl lobbyisten, carrièrepolitici en pay-to-play-bedrijven het land leiden. Hieruit blijkt dat hij hart en geest heeft voor alle mensen, met het oog op gelijke verdeling en vertegenwoordiging van rijkdom voor iedereen, hier zijn enkele van Newman’s belangrijkste politieke pijlers in zijn campagne:

 

Oprichting van een nieuwe politieke partij: Newman weerspiegelt de gevoelens van zoveel gefrustreerde Amerikanen die het gevoel hebben dat ze niet worden vertegenwoordigd door de democraat of republikeinse partijen. De RNC en DNC hebben alternatieve standpunten buitengesloten en het voor minder bekende partijen onmogelijk gemaakt om grip te krijgen in de politieke arena door een groot aantal beleidsmaatregelen in te voeren die zijn ontworpen om hen aan de macht te houden, buiten medeweten van het Amerikaanse volk. Newman stelt voor om een ​​nieuwe politieke partij op te richten met nieuwe idealen en kandidaten die op verdiensten en hun eigen principes draaien in plaats van de portemonnee van Super PACS. aanbod van alle cryptocurrencies is geboden.

 

Afschaffing van carrièrepolitici: The Founding Fathers waren nooit bedoeld voor senatoren en congresleden en vrouwen om hun hele leven te dienen. Als ze terug in de tijd konden gaan, hadden ze die openbare ambten aan termijnen gebonden om ervoor te zorgen dat ze geen carrière (en een fortuin) konden maken op het Amerikaanse volk. Carrièrepolitici hebben de regering gecorrumpeerd en niet alleen toegestaan ​​tot pandering van bedrijven, maar ook tot politieke en internationale bemoeienis. Voor Newman moeten termlimieten onmiddellijk worden toegepast.

 

Directe communicatielijn met het Amerikaanse volk: zoveel mensen hebben het gevoel dat ze absoluut geen zeggenschap hebben over de wetten en voorschriften die in ons land worden aangenomen. Er moet een duidelijke communicatielijn naar het Amerikaanse volk zijn, of dat nu via een gespecialiseerd televisienetwerk of een op internet gebaseerd platform is. Hoe dan ook, we moeten de woorden van onze leiders met hun eigen stem horen en niet gehinderd worden door een nieuw systeem voor geld dat alleen de krantenkoppen wil behandelen en controverse wil veroorzaken.

 

Mensen moeten duidelijke antwoorden op hun vragen horen en een zekere mate van transparantie hebben over wat er over de hele wereld en in hun gemeenschappen gebeurt. Het huidige systeem van cut-ups, nepnieuws en koppen aan beide kanten hebben mensen in paniek gebracht met weinig actuele informatie. Het Amerikaanse volk hoeft zich niet af te vragen of wat ze in hun nachtelijke nieuws zien, feitelijk is of bedoeld om een ​​reactie op te wekken.

 

Absolve the Country of the Current International Banking System: Zoals Newman zegt, als de meeste Amerikanen zich daadwerkelijk bewust waren van hoe dingen achter de schermen echt werkten en als het ging om internationaal bankieren, zou er een enorme omwenteling zijn. Hij stelt dat we ofwel in gebreke moeten blijven bij onze steeds groter wordende schuld aan de Fed en moeten beginnen met het drukken en reguleren van onze eigen valuta, of we moeten de Fed volledig deconstrueren en andere landen toestaan ​​dit voorbeeld te volgen. Hoewel het misschien radicaal lijkt, zou het ons land de mogelijkheid bieden om de stroom en inflatie / deflatie van de USD te beheersen. Met deze controle kunnen we ons echt een gezondheidszorgsysteem veroorloven, geld pompen in binnensteden waar het onderwijs faalt en de kloof tussen de lagere, midden- en hogere klassen overbruggen. De meesten zijn zich er niet van bewust, maar Amerikaanse staatsburgers worden momenteel belast tegen het hoogste tarief van elk land ter wereld, het staat in schril contrast met de principes van de natie.